Η Vestal δίνει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, από τη φάση της εκτίμησης ενός έργου μέχρι την εγκατάσταση και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Με ένα ειδικό τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, η Vestal ακολουθεί μια πολιτική για την μέγιστη υποστήριξης στους αρχιτέκτονες. Η γρήγορη απόκριση και η επίλυση προβλημάτων, διασφαλίζει ότι τυχόν προβλήματα στον σχεδιασμό μπορούν να αντιμετωπιστούν και να επιλυθούν, σε έπιπλα μαζικής παραγωγής και ειδικές κατασκευές.

Η ανάλυση σχεδίων είναι μια δραστηριότητα που διαδραματίζει στρατηγικό ρόλο σήμερα. Παραλαμβάνοντας τα σχέδια η vestal από τους αρχιτέκτονες τα αναλύει με το πρόγραμμα Solid - Works®, παρέχοντας βοήθεια με αναλύσεις, τεχνικές συμβουλές , και εκτιμήσεις κόστους για κάθε στάδιο του έργου.

Η ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών μας παρακολουθεί διεξοδικά όλα τα στάδια, κατασκευής των έργων συνεργαζόμενη στενά με αρχιτέκτονες, κάνοντας ποιοτικούς ελέγχους για την βέλτιστη προσέγγιση των σχεδίων και την έγκαιρη παράδοση των έργων με το ιδανικότερο αποτέλεσμα.

Ο προσανατολισμός μας είναι να ακούμε πρόθυμα τα προβλήματα των πελατών μας, και να δίνουμε την καλύτερη δυνατή λύση πριν και μετά την πώληση. Αυτό αποτελεί μία δέσμευση της εταιρίας

Μπορεί να συμβεί ακόμα και στα καλύτερα προϊόντα: Να χάσουν δηλαδή την αξία τους επειδή δεν έγινε σωστά η εγκατάστασή τους. Γι’ αυτό τα προϊόντα της Vestal Group εγκαθίστανται μόνο από εξειδικευμένους και προσεκτικά επιλεγμένους ειδικούς

Η Vestal παρέχει την υπηρεσία περιοδικής συντήρησης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε το «Συμβόλαιο περιοδικής συντήρησης»

Εμπιστευόμαστε τα υλικά μας και την μέθοδο παραγωγής μας και σας παρέχουμε εγγύηση ποιότητας για της κατασκευές μας.

Θα παραδώσουμε έγκαιρα τα έπιπλά σας στον χώρο της επιλογής σας. Και εάν χρειάζεται θα συναρμολογήσουμε τα έπιπλα σας.