Έπιπλα και ξύλινες κατασκευές κατά παραγγελία

Η Vestal κάνει πραγματικότητα τις προκλήσεις σας!
Η Vestal εξειδικεύεται στην παραγωγή προσαρμοσμένων επίπλων και αρχιτεκτονικών ξυλουργικών έργων, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα υψηλής εξειδίκευσης δυνατοτήτων κατασκευής για εμπορικά, δημόσια και ιδιωτικά έργα.

Η εταιρία αποδίδει μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη και προοδευτική εξέλιξή της. Μέσω συνεχών επενδύσεων στην έρευνα και ανάπτυξη, επενδύει στην απόκτηση γνώσης, τόσο στον τομέα του σχεδιασμού όσο και στον απαιτούμενο εξοπλισμό για οποιαδήποτε κατασκευή και κατανόηση των διάφορων σχεδίων και ιδεών.
Custom Made: Προϊόντα για ολοκληρωμένα έργα.
Κάθε προϊoν μας κατασκευάζεται κατά παραγγελία. Αντιμετωπίζουμε κάθε προμήθεια ξεχωριστά, λαμβάνοντας υπόψιν τις προτιμήσεις των πελατών για τα υλικά, το ξύλο, το χρώμα, τον χαρακτήρα, την υφή και το φινίρισμα, καθώς και τις απαιτήσεις της κατασκευής.

Με καινοτόμο σκέψη και ακλόνητο ερευνητικό πνεύμα μπορούμε να κάνουμε κάθε έργο πραγματικότητα.
videDraft
Εκτίμηση, ανάλυση και υλοποίηση έργων κάθε μεγέθους και απαιτήσεων από το Α έως το Ω.
Κάθε χρόνο η Vestal παραδίδει κατά μέσο όρο 10 μεγάλα ολοκληρωμένα έργα ξενοδοχειακών μονάδων και πληθώρα μικρότερων project τα οποία αναλύονται σε χιλιάδες κωδικούς προϊόντων αποδεικνύοντας τις δυνατότητες υψηλού περιεχομένου που συνδυάζουν ποιότητα και ποσότητα.

Περισσότερα από 70 χρόνια γνώση και εμπειρία
Η Vestal είναι μια νέα εταιρία αλλά στα θεμέλια και στο DNA της έχει 70 χρόνια και 3 γενιές πάθους, ικανότητας, αλλά και μεγάλη παράδοση στην κατασκευή προϊόντων επίπλου και ειδικών κατασκευών μεγάλων έργων.