Ένα κηροπήγιο που αναβλύζει συναισθήματα και design

H Vestal με την Kontakis Design υπογράφουν το Keropigi, ένα μικρό τοτέμ σύγχρονου design και αισθητικής.

Πώς μπορεί να μοιάζει μια ξύλινη πηγή; Το design κάνει αυτό ακριβώς. Μερικές φορές απαντάει στις πιο απίθανες ερωτήσεις. Η Vestal συνεργάστηκε με την Kontakis Design και προχώρησε στην οπτικοποίηση αυτής της ερώτησης. Πώς; Δημιουργώντας το κηροπήγιο Keropigi. Πρόκειται για ένα κηροπήγιο που φτιάχτηκε από τρία διαφορετικά είδη ξύλου (παλίσανδρος, τριανταφυλλιά και καρυδιά).

Αυτή η συνύπαρξη του δίνει την πολύπλοκη προσωπικότητα που είναι εμφανής από την πρώτη κιόλας ματιά. Το κάθε ένα από τα ξύλα και άρα και μέρη του κηροπήγιου έχουν την αίσθηση του υγρού που αναβλύζει…όπως το νερό από μια πηγή. Μια χυτή αίσθηση κίνησης και ροής που ολοκληρώνεται με τη…ροή της φωτιάς όταν τα κεριά θα είναι αναμμένα. Ιδιαίτερη λεπτομέρεια, το επιστόμιο από μασίφ μπρούτζο στο επάνω μέρος που δίνει extra luxury αίσθηση, χαρακτηριστικό όλων των έργων του σχεδιαστή Σπύρου Κοντάκη που συνεργάστηκε σε απόλυτη αρμονία με τους ανθρώπους της Vestal.

Το κηροπήγιο Keropigi μπορεί να μεταμορφώσει μια γωνιά, μπορεί να συνδυαστεί με διαφορετικά υλικά, ενώ με το κατάλληλο interior design χειρισμό μπορεί να συνυπάρξει σε industrial περιβάλλον.

Ξύλινο Keropigi